top of page

Dat hebben
ze goed
bekeken

Hoi!

Wij zijn Bedrijfstelevisie. We gebruiken bewegend beeld om jou te helpen je verhaal te vertellen. Want elke organisatie heeft wel een verhaal te vertellen, maar soms komt het er onhandig uit. Misschien door gebrek aan een (echt goed) doordacht idee. Of lef. Of doordat er iets meer expertise en spullen bij komen kijken dan gedacht.

Cirkel header goed.png
pause (2).png
Bedrijfstelevisie Eelco Gelling Apeldoorn content bedrijfsfilm9.png

 Waarom? Daarom 

Hoe dan ook; je boodschap valt pas op als het of heel goed of heel beroerd is gedaan. Beide blijven je bij, maar alleen kloppende content geeft die gezonde 'return on investment.' 

 

Daarom is Bedrijfstelevisie er. We maken de boel niet mooier dan het is, maar halen wel het beste in je naar boven. Wij kijken verder dan het maken ‘een filmpje’ zodat jouw kijker ook net effe verder kijkt én anders doet. Dat zet jezelf, je boodschap en je kijker in beweging. En daar heb je wat aan!

 Team Bedrijfstelevisie 

Bedrijfstelevisie is eind vorige eeuw gestart toen ‘Bedrijfstelevisie’ nog een hip woord was. Of we inmiddels geen hippere naam willen? Wel overwogen, maar we zijn pas hip en dynamisch na zeven espresso’s. Bovendien: Shell verkoopt ook geen schelpen.

 

We nemen onszelf dus niet overdreven serieus. Maar ons werk des te meer. Voor jouw opdracht stellen we een team op maat samen uit ons netwerk van specialisten. Ervaren pro's die passen bij jou en je project, aangestuurd door één contactpersoon. Dat is meestal Bedrijfstelevisie-Baas Eelco Gelling. Met een BA in audiovisuele productie en decennia ervaring als producent en regisseur, niet heel snel gek te krijgen.

 

Wat ons team gemeen heeft? Dat we allemaal houden van op een no-nonsense manier met leuke mensen mooie dingen maken. Niet te bang en meer dan goed. Zo maken we graag met jou je boodschap of product zichtbaarder, aanstekelijker en professioneler! 

bottom of page